MEB Rotterdam
Nachtschadestraat 15
3053 JX Rotterdam

Tel | +31 (0)10 522 18 55
Fax | +31 (0)10 524 99 91

AV verhuur Music Entertainment Bookings

MEB Rotterdam verhuurt geluidstechniek, lichttechniek, beeldtechniek, podiumtechniek. Voor de professionele markt via www.MEB-AV.nl en voor de particuliere en klein zakelijke markt via www.Geluid-Licht-Huren.nl.

Professionele markt
Techniek moet werken, en mag geen zorgen en problemen opleveren. Zeker niet op belangrijke evenementen. Bij MEB AV ROTTERDAM begrijpen we dat. Van de eerste kennismaking met de klant tot de evaluatie na de opdracht hechten wij veel waarde aan de behoeften van onze opdrachtgevers en de deelnemers van evenementen. Tijdens de uitvoering van opdrachten werken wij uitvoerig met dubbel-checks en redundanties, om technische problemen te voorkomen en op te lossen.

Ons team bestaat uit ervaren projectmanagers, bevlogen licht- en geluidstechnici en stagehands die van aanpakken weten. Wij denken graag met u mee en zullen niet rusten voordat u als opdrachtgever 100% tevreden bent. Daarbij zijn onze medewerkers flexibel, communicatief vaardig en zullen zij altijd de hoogste kwaliteit nastreven.

Kijk voor onze referenties en expertise op www.MEB-AV.nl

Particulieren en klein zakelijke markt
Al onze apparatuur is makkelijk te bedienen. Naast standaard licht-, beeld- en geluidsapparatuur verhuren wij ook diverse showeffecten zoals lasers, stroboscopen, rookmachines, bellenblaasmachines, blacklights en verlichte dansvloeren. MEB Rotterdam is hierdoor uw partner voor het huren van licht, geluid, podium en beeldapparatuur in de regio van Rotterdam-Rijnmond.

Bezorgservice
Als speciale service worden de gehuurde sets door ons op locatie geleverd en aangesloten. Na afloop halen wij de apparatuur weer op. Deze service bieden we tegen slechts een kleine extra vergoeding. Apparatuur kan ook worden afgehaald bij onze vestiging in Rotterdam. Desgewenst geven we bij afhalen een uitgebreide uitleg en demonstratie op onze vestiging.

Prijs/kwaliteit
Uiteraard zijn onze sets voorzien van uitstekende apparatuur van gerenommeerde merken. Daarnaast streven wij een scherpe en transparante prijsstelling na. Bij iedere techniekset vindt u direct de prijs (bij afhaal op Nachtschadestraat 15 in Rotterdam). Alle genoemde verhuurprijzen zijn per dag en inclusief BTW. Voor meerdaagse huur gelden staffelkortingen.

Kijk voor het aanbod van producten voor de particuliere en klein zakelijke markt op www.Geluid-Licht-Huren.nlDJ Shows

Artiesten