MEB Rotterdam
Nachtschadestraat 15
3053 JX Rotterdam

Tel | +31 (0)10 522 18 55
Fax | +31 (0)10 524 99 91

Artiesten Music Entertainment Bookings

Live-entertainment zorgt voor unieke ervaringen. De juiste match zorgt voor jaren positief effect. Via de site www.Allerlei-artiesten.nl verzorgen wij de juiste match.

Want bij de perfecte match tussen uw gasten en onze live artiesten zal de beleving zorgen voor binding, voor een unieke ervaring. Uw gasten zullen er nog lang over praten. En de nieuwe vriendschappen en relaties die ontstaan tijdens een optreden, die zijn uniek!

De perfecte match. Dat is wat onze entertainmentadviseurs bij iedere opdracht voor ogen hebben. Dat doen zij met veel passie, enthousiasme en plezier. Adviseren doen onze adviseurs graag op basis van uw wensen, budget en gestelde kaders. Onze adviseurs hebben ervaring als muzikant of DJ en hebben technische kennis. Daardoor kunnen wij live entertainment nog beter matchen.

Wij hebben enerzijds een adviserende rol: advies over het soort entertainment, de realisatie van het optreden en inhoud van het optreden. Daarnaast vervullen wij de bemiddelende rol tussen u als opdrachtgever, technisch personeel, de artiest, de locatie, de eventuele organisatie van uw feest, artiestbegeleiding en beveiliging. U boekt bij ons uw entertainment voor een feestelijke gelegenheid. Toch komen er ook administratie en zakelijke organisatie bij het boeken van een artiest kijken. Hierin zullen wij optreden als contractpartij en bemiddelaar. Wij beschikken uiteraard over een verloningsvergunning voor het verlonen van artiesten. Hierdoor loopt u bij ons geen risico op naheffing van de Belastingdienst.

Wij kennen onze artiesten en hun kwaliteiten. Iedere artiest die wij aanbieden hebben wij geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en de inhoud van het optreden. U kunt er dus van uitgaan dat artiesten op deze website hoogstaande kwaliteit bieden en dat ons advies gegrond is op eigen ervaring.

Aanbod van ons live-entertainment is te vinden op www.Allerlei-artiesten.nl

AV Techniek

DJ Shows