MEB Rotterdam
Nachtschadestraat 15
3053 JX Rotterdam

Tel | +31 (0)10 522 18 55
Fax | +31 (0)10 524 99 91

MEB Rotterdam

MEB Rotterdam (MEB) is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in live-entertainment en evenemententechniek. MEB Rotterdam bestaat uit 3 bedrijfsonderdelen:

  • Live Entertainment
  • DJ Shows
  • AV Techniek

Lees meer informatie over de bedrijfsonderdelen op onderstaande links. Of bekijk ons bedrijfsprofiel op de pagina over ons.


Discoshow Music Entertainment Bookings

Alleen bij MEB Rotterdam boekt u DJ shows met kwalitatief goede en ervaren DJ's met uitstekende techniek. Daarnaast kunt u een professionele aanpak verwachten waarbij uw wensen en voorkeuren centraal staan.

DJ Shows

De DJ's van MEB Rotterdam zijn allemaal gek van muziek. Muziek van nu maar zeker ook van muziek van jaren geleden. Daarom voelen onze DJ's perfect aan welke muziek bij welk publiek past. En de DJ's zitten niet stil. Continu wordt nieuwe muziek van nu en ‘toen' toegevoegd aan de collectie zodat onze shows vernieuwend en verrassend blijven. Want uiteindelijk gaat het om het belangrijkste van een disco-avond: de muziek!

Kortom: wij bieden een fantastisch verzorgd feest voor een vaste prijs. Geen zorgen en geregel meer als u een DJ show bij MEB Rotterdam boekt. In onderstaande overzicht zijn de actuele, meest geboekte DJ Shows te bekijken door op de foto’s te klikken. Een overzicht van alle shows staat op:
www.Thema-Discoshows.nl

 

AV Techniek

Artiesten