MEB Rotterdam
Nachtschadestraat 15
3053 JX Rotterdam

Tel | +31 (0)10 522 18 55
Fax | +31 (0)10 524 99 91

technisch medewerker MEB Rotterdam

Je vind het leuk om mensen uit te leggen hoe geluid-, licht-, en beeldapparatuur werkt en bent behulpzaam met het aansluiten en het geven van een korte instructie.

Jouw nieuwe werkgever

MEB Rotterdam verkoopt en verhuurt professionele AV techniek. Daarnaast verzorgen we DJ shows en boeken we voor onze opdrachtgevers passend live entertainment. Onze afdeling AV techniek verzorgt producties op het gebied van licht-, beeld-, podium-, en geluidstechniek voor uiteenlopende evenementen zoals corporate events, band optredens, beursstands, concerten en congressen. Dit doen wij met name voor de zakelijke markt. 

MEB Rotterdam gelooft dat een goed en sterk team de basis is van succes. De kern van ons werk bestaat uit AV apparatuur die altijd in uitmuntende staat moet verkeren. Daar omheen organiseren wij onze afdeling AV techniek. Ter versterking van ons team zoeken wij een:

Junior allround AV technicus

In deze functie (bijbaan / oproepbasis bespreekbaar) ben je zowel met mensen als met AV techniek bezig. Je helpt onze vaste technici met het uitgeven en innemen van audiovisuele apparatuur. Dat doe je deels op onze vestiging in Rotterdam-Schiebroek en deels op locatie bij de opdrachtgever. 

Je vind het leuk om mensen uit te leggen hoe geluid-, licht-, en beeldapparatuur werkt en bent behulpzaam met het aansluiten en het geven van een korte instructie. Van sjouwwerk wordt je enthousiast en het geeft je een kick als alle klanten op tijd hun werkende installaties krijgen opgeleverd. 

Dit zorgt ervoor dat je nauw samen werkt met je collega’s van de binnendienst, sales & planning en je collega technici waarmee je bij de opdrachtgevers op locatie werkt en op onze vestiging in Rotterdam-Schiebroek. De planning is flexibel of met bepaalde regelmaat in samenspraak met jou in te vullen voor deze job. Het is mooi als je al ervaring hebt met de apparatuur waar we bij MEB Rotterdam mee werken. Maar heb je dat niet, dan leiden we graag intern op. Dé ideale job naast je studie of school dus! Juiste inzet van jou en technische affiniteit zijn daarbij uiteraard onmisbaar. 

Jouw profiel:  

 • Minimaal MBO werk-denkniveau 
 • In het bezit van een rijbewijs B
 • Affiniteit met AV techniek is een must, ervaring in AV techniek een pré
 • Oplossingsgericht, zelfstandig, flexibel en klantgericht
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • De basis beheersing van de Engelse taal in woord 
 • Je zoekt een toffe uitdagende bijbaan (doordeweeks en/of weekend)

Wat bieden wij jou:

 • Een leuke plek in een groeiend sterk, sociaal en motiverend team met korte lijnen en een informele werksfeer
 • Afwisselend werk 
 • Uiteraard een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • De mogelijkheid op doorgroeien en een vaste aanstelling
 • Vrijdagmiddagborrel en ieder kwartaal een team uitje

Interesse? Wil jij je de komende jaren bij MEB Rotterdam verder ontwikkelen? Stuur dan je motivatie waarom jij in ons team hoort op deze afwisselende functie met CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ter attentie van Lennart de Quartel. Vragen voordat je wilt solliciteren? Bel Lennart op 06-18523389. Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Sluitingsdatum vacature: 15-02-2019, daarna kun je altijd een open sollicitatie sturen.

Ben je al bekend met AV techniek en heb je al enige jaren ervaring? Ook dan komen we graag met je in contact. Zie onze andere vacature: meb-rotterdam.nl/vacature-meb-rotterdam/vacature-allround-av-technicus